Medische Fitness

Mylogenics

Mylogenics is een nieuwe en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

De Mylogenics methodiek is gericht op preventie, prestatieverbetering en behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

We sporen met behulp van Mylogenics binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op.

Het doel van Mylogenics is herstellen van de structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken daarvan door het verwijderen van verklevingen in die weefsels.

Het doel van een Mylogenics behandeling is:

  • snelle pijnverlichting

  • directe verbetering van prestaties

  • vrijer bewegen

  • vergroten van de “range of motion” (bewegingsuitslag in een gewricht)

Meer informatie: www.mylogenics.nl

 

Medische Fitness & Blessurepreventie

Het RugFit Programma is gericht op het bestrijden van de rugpijn. Wanneer je rugpijn hebt is het belangrijk om te weten welke bewegingen in welke richting POSITIEF werken op de pijnklachten. De duur van het programma is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Gedurende het programma doorloop je een aantal vaste stappen en programma’s om tot het optimale resultaat te komen, een sterke en pijnvrije rug. Naargelang de persoonlijke situatie start je met de RugTest, het Fysio-programma, of kun je meteen van start met het Back2Core en KillerCore programma.

Alle programma’s zijn uitgebreid en duidelijk beschreven en inclusief voorbeeldfoto’s in een hand-out verwerkt. Met deze hand-out kun je ná de persoonlijke uitleg en de instructies van de personal trainer aan de slag en het programma van dat moment geheel zelfstandig doorlopen. Uiteraard is het ook altijd in overleg mogelijk om het programma onder persoonlijk begeleiding te doorlopen.

 

Download hier de PDF met de tarieven of ga meteen naar de webshop.