Personal Training & Fitness

Bij MIJNFITLAB heb je de mogelijkheid om een maandelijks personal training abonnement te kiezen, of naar eigen wens en behoefte een meer-maandelijks personal training abonnement. Alles met het uitgangspunt; hoe meer je traint, hoe minder je betaalt per sessie. De sessieprijs is gebaseerd op het aantal weken en sessies per abonnement. De betaling is per maand. Alle PT sessies duren 1 uur tenzij anders aangegeven.

 

One-on-One Personal Training

Wil je weer sporten, maar kun je de motivatie niet vinden? Wil je weer op je oude niveau terugkomen? Wil je weer goed in vorm komen, wil je energieker leven of je prestaties verbeteren? Dan zijn de One-on-One trainingen volgens het MIJNFITLAB programma voor jou de juiste oplossing. De persoonlijke aandacht en de opzet maakt dat deze trainingen je optimaal motiveren en uitdagen.

Als je graag begeleiding wilt bij het behalen van je doelen maar 1 uur trainen (in het begin) misschien te heftig vindt, kun je ook kiezen voor een 30 minuten personal training sessie. Ideaal voor mensen met een laag energieniveau door b.v. een burn-out, als je nog herstellende bent van een operatie of blessure, of als je nog nooit gesport hebt. Voor ons een kwestie van zorgvuldig en verantwoord een personal training opbouwen. Natuurlijk kun je een 30 minuten PT training ook uitstekend gebruiken als je een drukke agenda hebt en vol gas wilt gaan in een intensieve sessie!

 

DUO Personal Training

Hebben jullie samen als duo een doel om te trainen, of vinden jullie het gewoon gezellig om samen aan jullie afzonderlijke doelen te werken? Dan is Duo Personal Training het helemaal! Vorm een duo met je vriend(in), partner, collega, het kan allemaal. Samen trainen aan de hand van je persoonlijke trainingsschema. En met z’n tweeën een Personal Trainer delen is nog voordeliger ook!

 

SMALL GROUP Personal Training

Wil je liever trainen met vriend(en)innen, kennissen, collega’s of familie en aan je (gezamenlijke) doelstellingen werken? Dan is Small Group Personal Training (SGPT) iets voor jou! Persoonlijke begeleiding in combinatie met de dynamiek en motivatie van een groepsles. Stel je eigen groep samen of sluit aan bij een bestaande groep.

SGPT is geen standaard groepsles maar een combinatie van 1 op 1 begeleiding en trainen aan de hand van je persoonlijke trainingsschema in een groep met minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers onder begeleiding van een personal trainer.

 

Personal PADS Training

Pads training is een training waar je met behulp van bokshandschoenen 1-op-1 met je personal trainer allerlei stoottechnieken uitvoert op kussens (pads). Personal PADS Training is ook een uitdagende, leuke, uiterst effectieve trainingsvorm voor het vergroten van je mentale weerbaarheid en algehele conditie! Geef je zelfvertrouwen een boost en leef je helemaal uit!! Het is voor iedereen en alle niveaus geschikt en een erg effectief middel om zeer uitlopende trainingsdoelen te bereiken.

 

POWER! PT

Wil je graag onder begeleiding trainen in een stoere setting met ’n tandje meer? Met focus op kracht, conditie en (spier)uithoudingsvermogen? Dan kan dit met ons nieuwe concept ‘POWER!’.

Tijdens de POWER! training wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, wall- en slamballs, battle ropes, sledge hammers, plyobox, etc. in combinatie met elementen van (Olympic) weightlifting en powerlifting. Clean, jerk, snatch, deadlift, squat, benchpress, je krijgt het allemaal! De POWER! trainingen zijn zowel indoor als outdoor.

 

Recover PACK

MIJNFITLAB is méér dan alleen fitness. Met het RECOVER PACK krijg je ; Wekelijks myofascia/spierbehandeling van circa 15 minuten -> ideaal voor (preventieve) medische ondersteuning bij je training of workout, sneller herstellen na inspanning, sterkere spieren krijgen en soepeler worden!

Keuze uit:

GYM RECOVER PACK als aanvulling op jouw sportschool abonnement.

PT PLUS RECOVER PACK als aanvulling op jouw personal training bij ons.

Maandelijks af te sluiten en op te zeggen.

 

Premium PT

Kan of wil je door bepaalde omstandigheden niet weg van huis? Dan komen wij bij je thuis voor een personal training op maat. Dit kan zowel aan huis (in de tuin), of op locatie b.v. op kantoor. Zo train je veilig en vertrouwt in je eigen omgeving en het bespaart je reistijd. Samen met jou stellen wij een programma op aan de hand van jouw doelstelling(en). Alle trainingen worden ingepland rondom jouw dagschema.

 

Remote PT

Krijg nu 1-op-1 virtuele personal training van je eigen personal trainer via Zoom waar en wanneer het jou uitkomt, zónder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Zo kun je makkelijk (en veilig) in 30 minuten durende HITT sessies thuis of op kantoor werken aan je fitheid en je immuunsysteem.

 

Free Weight Gym

60-M krachttraining met 1-op-1 coaching cues. Werk aan je SKILLS (train what you suck at) of aan de hand van een WOD (workout of the day). Train je “weaknesses” aan de hand van tips & tricks van je coach, of maak samen een “battle plan”. De keuze is aan jou!

 

Fitnessprogramma’s

SWITCH2FIT90 is ons 90 dagen fitnessprogramma waarin wij jou intensief begeleiden op basis van jouw persoonlijke doelstellingen. 90 dagen is de ideale periode om je lichaam de tijd te geven om zich aan te passen aan de veranderingen die het ondergaat en ook geestelijk een echte gedragsverandering teweeg te brengen. Pas in de derde maand begin je echte progressie te boeken. In die periode verbeter je ook je grond-motorische vaardigheden.

Wat bieden wij:

  • professionele coaching van een personal trainer met wekelijkse contactmomenten

  • werken aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid

  • persoonlijk trainingsprogramma op basis van jouw doelstellingen en niveau

  • voedingsadvies op maat

  • elke 2 weken een evaluatie en meetmoment

  • persoonlijk contact ook buiten de contacturen met je PT via Whatsapp

  • uitgebreide trainingsfaciliteiten van Bodyworkx in Margraten

  • geen extra lidmaatschapskosten

 

Voeding & Krachtsport

Naast de rol die voeding speelt in de gezondheid van mensen, is voeding ook een van de factoren die bepalend is voor het prestatievermogen. Een adequate inname van energie en voedingsstoffen zorgt voor een optimale adaptatie en prestatie. Ook voor het bewerkstelligen van veranderingen in de lichaamssamenstelling speelt voeding een essentiële rol.

Ook binnen de fitnesswereld en krachtsport is er altijd veel aandacht geweest voor voeding. Vooral eiwitinname en suppletie staan vaak centraal in de voedingskeuzes die krachtsporters maken. De keuzes echter die sporters maken berusten vaak op anekdotisch bewijs en trial-and-error. Dit is vanaf nu verleden tijd! Het is nu mogelijk om een adequaat voedingsadvies te krijgen dat gebaseerd is op wetenschappelijk bewijs.

Je krijgt een op maat gesneden sportvoedingsadvies, waarbij rekening is gehouden met zowel de gezondheid als het prestatievermogen. Er wordt vastgesteld wat de persoonlijke doelstellingen zijn en welke factoren, naast voeding, daarop van invloed zijn.

Op basis van een voedingsanalyse wordt een individueel voedingsbegeleidingsplan opgesteld en wij evalueren en stellen het geadviseerde plan eventueel bij zodat de individuele doelstellingen van de cliënt gerealiseerd kunnen worden.

Wij stellen verder op basis van een probleemanalyse een trainingsprogramma op gericht op bevordering van gezondheid, prestatie en/of welzijn, voeren dit programma uit en evalueren waarbij maximaal rekening wordt gehouden met de doelstellingen en mogelijkheden van de cliënt.

 

Losse verrichtingen

Full Body meting, incl. advies (huidplooi /impedantie).

Voedingsadvies, berekening macro’s a.d.h.v. lichaamsactiviteit.

FITCHECK plus intake.

 

Download hier de PDF met alle tarieven of ga meteen naar de webshop.